2023 replica rolex online sale.

  • TEMA - VED LIVETS BEGYNDELSE fx NÅR DET BLIVER MORGEN - kan ses på filmstriben.dk

  • REDEEMING LOVE (Den kærlighed som sætter fri) nu på Viaplay udover fx Blockbuster.dk

  • SONIC THE HEDGEHOG 2 nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • DANMARKS OSCARKANDIDAT BASTARDEN

  • JOHN WICK: CHAPTER 4 på blu-ray

  • MORDET I VENEDIG i biografen

Nyheder

Tredje sæson af "The Chosen"

”The Chosen” - en af de mest succesfulde streamingserier - udkommer med tredje sæson til december. Nu bliver det også muligt at downloade et studieoplæg til serien.

Nyheder
Produktionsår:
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 15.10.2022"The Chosen" er en dramaserie over Jesu liv og gerning, og er skabt og instrueret af den amerikanske filmproducent Dallas Jenkins m.fl. Serien er planlagt til syv sæsoner, hvoraf de to første sæsoner er udkommet.

Filmseriens succes er kommet fuldstændig bag på alle filmbranchens iagttagere - både økonomisk og distributionsmæssigt. Ikke mindst er seriens meget høje produktionskvalitet blevet bemærket af branchefolk og filmanmeldere. Ingen havde i sin vildeste fantasi forventet seriens store udbredelse over hele verden og da slet ikke skaberne bag serien. Det mest bemærkelsesværdige er dog, at ”The Chosen” er produceret af et - på det tidspunkt - lille ukendt selskab og for indsamlede midler, og hvor man desuden bestræbte sig på at være meget respektfuld og tro overfor ånden i de bibelske fortællinger.

Vi kan i bagklogskabens lys konkludere, at "The Chosen" allerede nu må betragtes som en af de mest succesfulde ”crowdfunded” streaming-serier med sine 400 millioner visninger og over 90 millioner seere.

Læs vores anmeldelse af seriens to første sæsoner her.

Premiere i biograferne
I december 2022 udkommer tredje sæson, men forinden vil to episoder af den nye sæson få premiere i amerikanske biografer den 18. november. Samtidig kan alle danske fans af serien glæde sig over, at der også er udgivet et studieoplæg til de to første sæsoner på letforståeligt norsk. Studieoplægget er målrettet til unge og er udarbejdet af ungdomskonsulent Marie Celine Lundeby fra Norsk Luthersk Misjonssamband.

I sæson 3 indgår bl.a. bespisningsunderet fra Matthæusevangeliet kapitel 6, hvor Jesus på mirakuløs vis bespiser en skare på mere end 5000 mennesker. Og selv om filmskaberne kunne have valgt en nemmere løsning med speciel-effekts, valgte de i stedet at invitere 5000 fans som statister, som selv skulle sørge for transport, bespisning og kostumer. Om netop denne optagelse fortæller Dallas Jenkins:

Overvældende oplevelse
"At filme bespisningen af de femtusinde var uden sammenligning noget af det sværeste, jeg nogensinde har lavet og vil komme til at lave som instruktør: Varmen, ansvaret med at give de mange tusinde mennesker en god oplevelse, kompleksiteten og scenernes størrelse var ganske overvældende. Men jeg håber, det færdige produkt må bære frugt."

TV-serien har sin egen app, som kan downloades til alle smartphones. Derfra kan man fx streame afsnittene til større Tv-skærme. Serien har danske undertekster, oversat og skrevet af en dansk fanskare. Det er også muligt at se serien på en almindelig computerskærm fra hjemmesiden https://watch.angelstudios.com/thechosen/watch (få danske undertekster ved i nederste højre hjørne ved tre prikker at ændre "undertekster fra" til "danish"). Endelig er det muligt, dog uden danske undertekster, at købe sæsonerne på DVD og Blu-Ray.Brugerkarakter:


Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer