• SKAM sæson 1 begynder på DR3 | 25-06-18 | kl. 19.10

  • TEMA kristne film Trosbaserede film - fx MIRACLES FROM HEAVEN

  • På dvd/blu-ray DARKEST HOUR

  • I biografen BREATHE

  • På dvd WALKING WITH THE ENEMY

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år - fx COCO

Nyheder

To bokse med trosbaserede film

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Anette Hedager Nielsen - 19.10.2016Sidst i oktober udkommer to bokse med otte trosbaserede film. Det er Universal/Sony, der er distributør, hvilket betyder, at filmene er omfattet af CVLI-licens. Flere af filmene kan med fordel anvendes til fremvisning for grupper, hvor der lægges op til en snak bagefter.

BOKS 1 - kan bl.a. købes ved cdon.dk

War Room
- En film om bønnens kraft og om, hvad der sker, både når vi glemmer at bede, og når vi kommer ind i et vedholdende bønsliv.

Heaven is for Real - En filmatisering af bogen af samme navn - på dansk: Himlen findes virkelig - hvor en lille dreng under en operation har en nærdødsoplevelse og pludselig befinder sig i himlen.

Courageous - Fire politimænd og en arbejdsmand indgår en pagt om at tage ansvar som fædre i deres familier. De gør det ud fra principper, som de finder i Bibelen.

Fireproof - Kristen film om ægteskab, kærlighedskrise og troens kraft. En brandstation og livet som brandmand er metafor for ægteskabet og de kriser, der kan være: En brandmand lader aldrig sin makker alene, når der er brand et sted.


BOKS 2
- kan bl.a. købes ved cdon.dk

Faith Like Potatos
- Skotten Angus Buchan er landmand i Sydafrika. Hans familie bliver inviteret med i kirke. Efter sin omvendelse sætter han kartofler - i tro - og høster trods tørke.

Angus Buchan's Ordinary People - Angus Buchan har været redskab til mange menneskers omvendelse og fornyelse.  I 2010 havde flere oplevet svære og dramatiske ting, inden de kom til arrangementet, der forandrede deres liv.

The Grace Card - Filmen hører til blandt de bedste kristne film. To politibetjente - en sort og en hvid - erfarer Guds nåde på en meget konkret måde.

Rust
- Præsten James befinder sig i en troskrise, fordi han synes, Gud lader for mange meningsløse ting ske.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*
*
Annoncer
 

filmogtro.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies