• STELLA. ET LIV i biografen

  • FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DRIVE-AWAY DOLLS nu på dvd og blu-ray

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

  • THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Alle anmeldelser - Drama

The Wild Stallion

Den 11-årige Hannah skal til et skoleprojekt fotografere vilde heste. Derfor kommer hun på en ferie langt ude på landet og håber at se den vilde hingst, men også hestetyve vil finde hingsten.

DramaFamiliefilmTEMA Familiefilm A/7 år
Produktionsår: 2009
Varighed: 90 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: Tilladt for alle
Instruktør: Craig Clyde,
Medvirkende: Connie SelleccaFred WardMiranda CosgroveRobert Wagner,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Anette Hedager Nielsen - 27.05.2011"At se de smukke, vilde heste er måske som at få et glimt af himlen," siger Alvin. "Fri - smuk - hvor alt er som det bør være."

Den 11-årige Hannah fra byen skal til et skoleprojekt fotografere vilde heste. Hannahs mor døde for tre år siden og faren har travlt med arbejde. Faren har arrangeret, at hun kan komme på ferie langt ude på landet på Bear Mountain Ranch, på grænsen mellem Utah og Nevada, så hun kan fotografere vilde heste. Matty, der ejer ranchen, er en gammel bekendt af faren, men Hannah kender hende ikke og frygter at blive kaldt en snob fra byen. Matty har et ønske om at bevare bestanden af vilde heste i området og giver Hannah lov til at fotografere for at fremme kendskabet til de vilde heste. På ranchen bor den jævnaldrende pige CJ, og hun er ikke begejstret ved tanken om, at der kommer en pige fra byen ud til dem. På ranchen arbejder også Ty og Dallas, som tit godmodigt driller køkkenhjælperen Alvin, der ikke har den største IQ. Først bliver Hannah mobbet noget, men hurtigt bliver de to piger gode venner og rider sammen ud for at se de vilde heste i deres naturlige omgivelser.

Der går rygte om, at der er en vild hingst i området, men ingen har set den. De to piger håber på at se den. Hannah får taget nogle billeder - ikke med digitalkamera, men med et kamera med film i. Da filmen skal fremkaldes, kommer de færdige billeder i de forkerte hænder. Der er nemlig også andre, der er interesseret i vilde heste og i særdeleshed den vilde hingst. Nogle hestetyve er på spil i området, for heste kan sælges for mange penge.

Det er en smuk naturfilm med masser af flotte heste. God underholdning for hele familien med lidt spænding uden at være for uhyggelig.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer