• STELLA. ET LIV i biografen

  • FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DRIVE-AWAY DOLLS nu på dvd og blu-ray

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

  • THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Alle anmeldelser - Gyser

The Twilight Saga: Eclipse

Twilight-serien om Bella, der er forelsket i vampyren Edward, fascinerer og tager centrale temaer som kærlighed, romantik og selve meningen med livet op.

GyserRomanceThriller
Produktionsår: 2010
Varighed: 124 min.
Censur: 15 år
Instruktør: David Slade,
Medvirkende: Kristen StewartRobert PattinsonTaylor LautnerBilly Burke,
Stikord:
 Valg,


Anmeldelse:

Af: Anne Solfrid Brennhovd - 31.08.2010Twilight-serien bygger på bogserien af samme navn. Foreløbig er der udgivet fire bøger, mens uddrag af den femte bog, Midnight Sun, findes på nettet. Bøgerne er solgt i utrolige mængder, har fået enorm succes og siges at have fået en hel generation til at blive glad for at læse.

I den første bog/film møder vi den 16-årige Bella, der går på high school og er dybt forelsket i Edward. Men kærlighed mellem de to er livsfarligt for Bella. Edward er nemlig ingen almindelig teenager. Han er en udødelig, 110 år gammel vampyr, som lever af at drikke menneskeblod. Dermed er Bella i alvorlig fare hver gang, hun er sammen med sin elskede. Edward må konstant bekæmpe trangen til at følge sine instinkter.

I den anden film The Twilight Saga: New Moon ser vi, hvordan Edward tilsidesætter lykken for at redde Bella. Ved et tilfælde truer hans vampyrfamilie hendes liv, så han flytter langt bort og efterlader en dybt, ulykkelig Bella. Trøsten finder hun hos sin ven Jacob. Men ikke uventet afdækkes det, at heller ikke han er helt som andre - Jacob er nemlig varulv.

Så er der dækket op til et trekantsdrama, og i "The Twilight Saga: Eclipse" fortsætter spændingerne mellem de tre. Bella må vælge mellem sin kærlighed til Edward og sit venskab med Jacob - velvidende at afgørelsen kan give kamp mellem varulve og vampyrer.

Vampyren Victoria laver en hær af nyfødte vampyrer i Seattle og udtænker en plan for at tage hævn over vampyren Edward, som var ansvarlig for hendes elskers død. Edward er med i en gruppe vampyrer, der lever fredeligt i den lille by Forks, Washington. Selv om gruppen har lovet kun at drikke dyreblod, er Edward stadig forsigtig, når han er sammen med sin menneskelige kæreste, Bella. Hun længes efter at blive en vampyr som ham, men han står fast på, at hun ikke skal opgive sin sjæl for hans skyld.

Spændingerne mellem Edwards gruppe og den lokale varulv-gruppe spidser til, fordi Bella nægter at opgive sit venskab med Jacob, hendes varulv-beundrer. Men Edward og Jacob bliver tvunget til at arbejde sammen, da Victorias angreb på Forks bringer Bellas sikkerhed i fare.

Imidlertid må Bella bestemme sig for, om hun vil gennemføre planen om at blive en vampyr, eller om hun vil tage en afsluttende eksamen.

Se mere om Twilight Sagaen i Farlig kærlighed.

Kilde: damaris.noBrugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer