• THE HOLDOVERS på blu-ray

  • FATHER STU sidste dag på Netflix: 26/5, første dag på Viaplay: 27/5

  • SONIC THE HEDGEHOG 2 nu på Netflix udover dvd og blu-ray

  • HAMMARSKJÖLD i biografen

  • Pinsefilm: PAUL, APOSTLE OF CHRIST se fx på Blockbuster.dk eller dvd kan lånes fysisk på bibliotek.dk

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Alle anmeldelser - Action

The Secret Life of Walter Mitty

Drømmeren og nørden Walter Mitty savner kvinden i sit liv. Pludselig befinder han sig midt i sine vildeste drømme, som fører ham både jorden rundt og til sit hjertes prinsesse.

ActionAdventureKomedieTop 10 2013
Produktionsår: 2013
Varighed: 114 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 11 år
Instruktør: Ben Stiller,
Medvirkende: Ben StillerKristen WiigAdam ScottKathryn Hahn,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Henrik Højlund - 04.06.2014Walter Mitty er en lidt nørdet, forsigtig type, som arbejder med billedfremkaldelse på det berømte magasin Life. Men indvendig bærer han på drømme om store bedrifter - og om drømmekvinden, som er begyndt på hans arbejdsplads. Han tør ikke kontakte hende direkte, så han forsøger sig med netdating. Men hans profil er så kedelig, at ingen reagerer. Heller ikke drømmekvinden.

Samtidig er Life ved at overgå til net-magasin. Det vil sige: slut med fremkaldelse af billeder til bladet. Slut med den helt særlige kvalitet, der ligger i billederne fra en berømt fotograf, som stadig bruger gammeldags film, og som i årevis har rejst til jordens mest øde og mærkelig egne, og hvis billeder Walter Mitty har et særligt passioneret forhold til. Det viser sig, at fotografen tillige alle år har sat særligt pris på Mittys måde at fremkalde hans billeder på. Derfor sender han også sit sidste billede til sidste bladudgave af Life til Mitty.

Men billedet er øjensynlig forsvundet. Mitty tager efter megen tøven på sig at finde fotografen et eller andet sted på kloden. Det fører ham vidt omkring, og pludselig fyldes hans liv med eventyr til langt op over begge ører. Alt mens han har løbende kontakt med lederen af netdating-bureauet, som beder Mitty om at gøre profilen mere spændende, hvis han vil have nap.

Dagdrømmeren Walter Mitty befinder sig pludselig midt i sine vildeste dagdrømme, og han ender naturligvis med at få prinsessen og det halve kongerige.

Det er en meget sød lille kærlighedshistorie eller måske snarere en lille historie om at turde leve, mens man gør det, og elske, mens man tør det. Filmens grundtone ligger i retning af det humoristisk-crazy. Ikke så overraskende, når man ser, hvem instruktør og hovedrolleindehaver er: Ben Stiller, kendt fra mange film med den grundtone.

Filmen er i undertegnedes øjne kun en bagatel. Sød, men ikke rigtig mere end det. Den løfter sig ikke meget over det nuttede. Det er på en måde en let fordøjelig variant af "the american dream".Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.0 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer