• TEMA familiefilm fra 11 år fx den kristne FAMILY CAMP

  • INDERST INDE 2 i biografen

  • ORDINARY ANGELS på VOD, fx Blockbuster.dk

  • FILM MED STIKORDET FODBOLD fx SOMMEREN '92

  • FULD AF KÆRLIGHED i biografen - den 4. mest sete danske film i 2024

Alle anmeldelser - Animation

Storkene

Storks

Storken Junior og mennesket Tulle kommer ud på en actionfyldt rejse, da de under tidspres skal levere en baby til forældrene.

AnimationFamiliefilmTEMA Familiefilm A/7 år
Produktionsår: 2016
Varighed: 92 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 7 år
Instruktør: Doug SweetlandNicholas Stoller,
Medvirkende: Danske stemmer:Jon LangeLucas Lomholt EriksenPeter Aalbæk Jensen,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Judith Hedager Vestergaard - 08.10.2016SØD OG SJOV FILM OM FAMILIEVÆRDIER

Storke leverer … mobiltelefoner
Storke leverer babyer til nybagte forældre, som vi alle ved. Eller rettere, det gjorde de, indtil chefen på Storkebjerget fandt ud af, at det er en meget bedre forretning at levere pakker. Derfor lukker han babyfabrikken ned og starter i stedet et samarbejde op med elektronikgiganten Cornerstore.com. Forretningen går strygende, chefen står for at blive forfremmet til bestyrelsesmedlem, og Storkebjergets bedste leveringsstork, Junior, bliver kaldt op til kontoret og får stillet i udsigt at blive den nye chef. Der er bare en lille opgave, han skal løse først: Han skal fyre Tulle Forældreløs, Storkebjergets eneste menneske, fordi hun er lidt af en - om man så må sige - ulykkesfugl. Juniors gode hjerte får ham til for fyring at placere Tulle i en isoleret, harmløs og nedlagt afdeling: postsorteringen. Der skal dog mere til for at stoppe Tulles evindelige uheld. Hun får sat gang i babyfabrikken, og ud kommer en sød lille pige.

Leveringsproblemer
Hvis det bliver opdaget, at der pludselig er en baby, der skal leveres, kan Junior godt vinke farvel til chefstolen, Så han begiver sig derfor straks afsted, for sammen med Tulle at aflevere babyen til hendes forældre. Det viser sig at være en noget problemfyldt rejse de to tager ud på. De bliver fx taget til fange af en ulveflok, der alle forelsker sig i babyen, og ikke skyr nogen midler for at beholde hende. Imens kører en sidehistorie om drengen der sendte det brev, der startede babymaskinen.

Fantastisk underholdning
Filmen er utrolig sjov og sød. Den er faktisk til tider direkte nuttet, men på en så humoristisk måde, at det ikke gør noget. Alle karaktererne leverer humor til plottet, og samtidig er der masser af ting at hente til eftertanke. Filmen lægger kraftigt op til overvejelser omkring prioritering af tid. Er din karriere det værd, hvis du så går glip af dit barns barndom? Også emner som venskab og samarbejde bliver behandlet, og den kan desuden give anledning til spørgsmålet: Hvis det ikke er storkene, der kommer med babyer, hvor kommer de så fra?

Animationen er virkelig flot og gennemført, og de danske stemmer perfekt indtalt. Jeg vil varmt anbefale denne film, både til voksne og børn.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 6.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer