• BOYHOOD nu på Netflix udover dvd

  • BIRTHDAY GIRL nu på Blockbuster.dk

  • THE CALLOF THE WILD nu på Netflix udover Disney+, dvd og blu-ray

  • PAST LIVES på dvd og blu-ray

  • THE ZONE OF INTEREST nu på MAX udover dvd og blu-ray

  • ONE LIFE i biografen

Nyheder

Planer om nye Narnia-film

Netflix har købt rettigheder til filmatisering af Narnia-bøgerne. Det bliver skuespiller og instruktør Greta Gerwig, der skal instruere.

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Christian Thomsen - 04.07.2023
Der kan snart være nye film på vej om fantasilandet Narnia. Ifølge The Hollywood reporter skal den amerikanske skuespiller og instruktør Greta Gerwig instruere to film i C. S. Lewis' fortælling om landet bag garderobeskabet. Netflix købte rettighederne tilbage i 2018, og nu ser det altså ud til, at instruktøren er på plads. Gerwig debuterede som instruktør i 2017 med filmen Lady Bird, som indbragte hende to Oscarnomineringer. Hun fortsatte i 2019 med en filmatisering af Little Women, og nu er hun aktuel i biografen med Barbie.

C. S. Lewis' bøger om Narnia-universet er tidligere blevet bragt til det store lærred, og senest da Disney fra 2005-2008 filmatiserede først Narnia: Løven, heksen og garderobeskabet og efterfølgende Prins Caspian. Den tredje film i rækken Morgenvandrerens rejse (Fox 2010) blev ikke den økonomiske succes, selskabet havde håbet på, og derfor blev planen om flere film lagt i graven.

Nu ser det så ud til, at vi kan glæde os til endnu en gang at komme med Lucy, Peter, Edmund og Susan tilbage til landet, hvor den hvide heks og Aslan kæmper om herredømmet. Hvor mange film Netflix har planer om at lave, ved vi ikke endnu. C. S. Lewis skrev fra 1950-1956 syv bøger i serien. BBC lavede i 2005 en dokumentarfilm om den britiske forfatter. Den kan du læse mere om her.

Det vides endnu ikke, hvornår de nye film skal produceres, så interesserede Narnia-fans må væbne sig med tålmodighed.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer