• STOCKHOLM BLOOTBATH nu på dvd og blu-ray

  • THE ROSA PARKS STORY nu på dvd og filmstriben.dk

  • GRAN TURISMO nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • INGEN KENDER DAGEN nu på filmstriben.dk udover dvd og blu-ray

  • HVOR FLODKREBSENE SYNGER nu på Netflix udover dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Adventure

Piraterne!

The Pirates! Band of Misfits

Veloplagt, sjov og flot animeret familieunderholdning fra holdet bag "Flugten fra hønsegården". Der er noget at grine af for både børn og voksne.

AdventureAnimationFamiliefilmTEMA Familiefilm A/7 år
Produktionsår: 2012
Varighed: 88 min.
Censur: 7 år
Instruktør: Peter Lord,
Medvirkende: Danske stemmer:Gordon KennedyMichael HasselflugRasmus Botoft,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Carsten Riis Jensen - 02.04.2012Aardman selskabets "Piraterne!" oser af fortællelyst og overskud. Ligesom deres tidligere successer, som tæller "Flugten fra hønsegården", "Skyllet væk" og "Wallace og Gromit". Aardman er kendt for at arbejde med stopmotion-animation af lerdukker, og her er det – endnu en gang – gjort rigtig godt. At figurerne er dukker, og de kulisser, de bevæger sig rundt i, for det meste er bygget af rigtige materialer, giver filmen et særligt præg.

Historien i "Piraterne!" handler om en flok uheldige og særprægede pirater, anført af Piratkaptajnen. Med på sit skib har han bl.a. "Albinopiraten" og "Den forbløffende veldrejede pirat" – ja, det hedder de faktisk. Piratkaptajnen vil så gerne vinde prisen som "Årets pirat", men det ser ikke ud til at lykkes, for alle de skibe, han og mandskabet kaprer, har hverken gods eller guld.

Men så en dag støder de på selveste Charles Darwin – ham med arternes oprindelse – og han lokker dem med til England. Her møder de dronning Victoria, og så er der ellers fart over feltet, for hun hader pirater.

Filmen er fyldt med masser af oneliners, vittigheder og hints til diverse nyere film.

Historien har ikke noget budskab eller nogen dybere mening. Det er bare flot og sjovt – for hele familien. Historien er spændende og sjov, og replikkerne er så godt skrevet, at der er noget at grine af for både børn og voksne.

 Når filmen får 5 stjerner, så er det altså for den flotte stopmotion-animation, den sjove historie og det klare overskud, filmskaberne har haft, mens de har lavet filmen. Man er simpelthen godt og grundigt underholdt. Og så gør det heller ikke filmen ringere, at de danske stemmer (som erstatning for bl.a. engelske Hugh Grant) er rigtig gode.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 4.5 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer