• FLUGTEN TIL NICE DR2 | 28-11-22 | kl. 20.00

  • DRIVE MY CAR Oscarvinder på filmstriben og dvd

  • UDVANDRERNE nu på dvd og blu-ray

  • TEMA - JULEFILM fx BLACK NATIVITY på VOD

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx JINGLE JANGLE: ET MAGISK JULEEVENTYR på Netflix

Nyheder

Nyt bibelsk drama

James Faulkner og Jim Caviezel spiller hovedrollerne i "Paul, Apostle of Christ" - et historisk drama om apostlen Paulus' sidste dage i Rom.

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 02.02.2018Et bibelhistorisk drama om Paulus er på vej til biograferne. "Paul, Apostel of Christ" producers af Sony Pictures gennem selskabets trosbaserede brand Affirm Films. Optagelserne har foregået på Malta, og filmen forventes at få premiere i bl.a. USA og Storbritannien den 28. marts.

James Faulkner (Game of Thrones) har hovedrollen som Paulus, mens Jim Caviezel, der spillede Jesus i The Passion of  the Christ, spiller lægen Lukas, der lagde pen til Lukasevangeliet og Apostlenes Gerninger.

Opmuntring til forfulgte kristne
Filmen skildrer Paulus, der går fra at være den mest berygtede forfølger af de første kristne til at være en afholdt og indflydelsesrig apostel. Filmen har særligt fokus på Paulus' sidste dage under fangenskabet i Rom, hvor han venter på sin dom. Da Paulus fornemmer, at hans dage er talte, bruger han al sin energi på at fremme de gode nyheder om Kristus gennem sine breve og gennem opmuntring til de forfulgte kristne i Rom, som anklages for at sætte ild til byen.

Sony Pictures og Affirm Film har tidligere lykkedes med bibelske dramaer. I 2016 udgav de Risen med Josepf Fiennes i hovedrollen som den romerske tribun Clavius. Filmen har helt fortjent fået god kritik. Desuden var det fra selskabets side et forsøg på at lave en uofficiel efterfølger for Mel Gibsons "The Passion og the Christ".

Det bliver spændende at se, om Affirm Films kan holde samme høje kvalitet som "Risen". Det forventes dog ikke, at filmen bliver vist i danske biografer, men da filmen distribueres af Sony Pictures, er det slet ikke usandsynligt, at den udkommer på dvd, blu-ray og/eller VOD.

Trailer her.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer