2023 replica rolex online sale.

  • WORLD ON FIRE SÆSON 2 serie på DRTV

  • GOLDA - om Yom Kippur-krigen nu på dvd og blu-ray

  • HILLESONG: A MEGACHURCH EXPOSED HBO-serie

  • TEMA JULEFILM fx JEG KOMMER HJEM IGEN TIL JUL

  • FEM FAVORITJULEFILM valgt af Christian Thomsen bl.a. JULEMANDENS GAVE

  • INDIANA JONES AND THE DEAL OF DESTINY nu på dvd og blu-ray

  • TEMA familiejulefilm fx MUPPETS JULEVENTYR

  • AMISTAD - om slaveoprør nu på Blockbuster.dk udover dvd og blu-ray

Nyheder

Ny gyserfilm af Scott Derrickson

Filminstruktøren Scott Derrickson har den 24. juni premiere på sin nye gyserfilm "The Black Phone" med Ethan Hawke i hovedrollen.

Nyheder
Produktionsår:
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 27.10.2021
Scott Derrickson er en erfaren instruktør inden for gyser- og thrillergenren. En genre han har gjort til sin hjemmebane. Derrickson instruerede i 2005 Besat - The Exorcism of Emily Rose. En film, som formår at kombinere gys og uhygge med en tankevækkende handling om psykisk sygdom kontra dæmonbesættelse.

I et interview med Christianity Today nævnte Derrickson for en del år siden, at han begyndte at arbejde med gysergenren, fordi han ønskede at integrere sin kristne tro med sit filmarbejde på en sådan måde, at det var kulturelt relevant og ikke blot film for de indviede.

Rumvæsen på spil
I 2008 fulgte The Day the Earth Stood Still. En film om et fremmed rumvæsen i menneskeskikkelse, som ønsker at advare om en truende global krise.

I 2014 vendte instruktøren igen tilbage til dæmonbesættelses-temaet i filmen Deliver Us From Evil, hvor handlingen er delvist baseret på virkelige hændelser. Filmen modtog rigtig god kritik og har desuden en række klare bibelske referencer.

I 2012 og 2015 kom turen så til Sinister og Sinister 2, hvor Derrickson både var instruktør og manuskriptforfatter på den første og manuskriptforfatter på den anden.

Ethan Hawke spiller succesrig forfatter, der forsøger at komme til bunds i nogle makabre mordsager, som har forbindelse til det okkulte. Filmene fik en hård medfart af de fleste af anmelderne, og vores anmeldere, Finn Andersen og Sprint Aagaard Korsholm, tildelte blot filmene henholdsvis tre og to stjerner.  Derfor har Derrickson også noget at bevise med sin nye film, hvis han igen skal vinde publikum og anmeldernes tillid.

Ethan Hawke beklæder også en af hovedrollerne i "The Black Phone", hvor han spiller en sadistisk morder, som indespærrer en 13-årig dreng i en lydisoleret kælder. Da en afbrudt telefon på væggen begynder at ringe, opdager drengen, at han kan høre stemmerne fra morderens tidligere ofre.

Se trailer her.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer