• FLUGTEN TIL NICE DR2 | 28-11-22 | kl. 20.00

  • DRIVE MY CAR Oscarvinder på filmstriben og dvd

  • UDVANDRERNE nu på dvd og blu-ray

  • TEMA - JULEFILM fx BLACK NATIVITY på VOD

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx JINGLE JANGLE: ET MAGISK JULEEVENTYR på Netflix

Nyheder

Netflix har købt rettigheder til Narniakrøniken

Streamingtjenesten Netflix har overtaget de eksklusive rettigheder til Narniabøger af C.S. Lewis. Både film og serier er i støbeskeen.

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 15.10.2018Der er skrevet ganske meget om, at en ny film fra C.S. Lewis' elskede Narnia-univers var undervejs. Hidtil er følgende tre film blevet filmatiseret: Løven, heksen og garderobeskabet (2005), Prins Caspian (2008) og Morgenvandrerens rejse (2010) - sidstnævnte kan ses på Netflix. Der har været rygter om, at Sølvstolen var under forberedelse, men nu har begivenhederne taget en ny drejning.

Film og serier
Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har meddelt, at de har købt de eksklusive rettigheder til alle bøger i Narniakrøniken. Hvad Netflix vil bruge rettighederne til, er endnu uvist, men selskabet meddeler, at der både er film og serier i støbeskeen.

"Det er dejligt, at folk over hele verden kan se frem til flere fortællinger fra Narnia, og at moderne teknologi gør det nemt at bringe historierne ud i alle verdens hjørner. Netflix synes at være de bedste til at opfylde disse krav, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dem," lyder det fra Douglas Gresham, der er stedsøn til forfatteren C.S. Lewis. Gresham vil også være eksklusiv producer på de kommende film fra Netflix.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer