• SKAM sæson 1 begynder på DR3 | 25-06-18 | kl. 19.10

  • TEMA kristne film Trosbaserede film - fx MIRACLES FROM HEAVEN

  • På dvd/blu-ray DARKEST HOUR

  • I biografen BREATHE

  • På dvd WALKING WITH THE ENEMY

  • TEMA familiefilm Tilladt for alle og fra 7 år - fx COCO

Nyheder

Knap ½ mio. har set Inderst inde

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Anette Hedager Nielsen - 06.01.2016Spectre har solgt 897.834 billetter i biografen i Danmark i 2015 og er dermed den mest sete. I "Spectre" er James Bond ude på egen hånd for at finde en forbryder. Det viser sig, at han er på sporet af en mand, der står i spidsen for et farligt forbrydersyndikat, skriver Jørgen Hedager Nielsen, som giver filmen 4 stjerner.

På andenpladsen kommer Star Wars: The Force Awakens, selvom den kun har haft 15 dage til at opnå den placering med 530.706 solgte billetter. Carsten Riis har givet den 6 stjerner og skriver: Eventyr og stemningen lever stadig i den nye Star Wars-film, hvor gamle kendinge dukker op igen og nye, spændende karakterer introduceres.

Tredjepladsen har "Klovn Forever" med 512.056 solgte billetter, og på en flot fjerdeplads kommer Inderst inde med 496.697 solgte billetter. "Inderst inde" er en familiefilm om en 11-årig pige, hvor følelser som glæde, sorg, vrede osv. er blevet animerede figurer, der bor på et kontor i hendes hoved. Det er simpelt hen genialt. Se den med de lidt større børn, skriver Carsten Riis Jensen, som giver filmen 6 stjerner. Han har også skrevet en refleksion Sorrig og glæde inderst inde ud fra filmen.

Jurassic World er en kæmpe dræber-dino sluppet løs i en zoo-park med 20.000 besøgende. Det er den fjerde Jurassic-film. Den har evolutioneret sig op på niveauet fra den første! Gys og bløde værdier for alle pengene, skriver Sprint Aagaard Korsholm, der giver filmen 5 stjerner. Det er den femte mest sete film med 471.294 solgte billetter.

I amerikanske biografer er "Star Wars: The Force Awakens" ifølge BoxOffice.mojo.com den mest sete film i 2015 - også med kun 15 dage til at nå placeringen. "Jurassic World" er på andenpladsen, Avengers: Age of Ultron nummer 3, og "Inderst inde" er den fjerde mest sete.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*
*
Annoncer
 

filmogtro.dk bruger cookies. Se mere information Acceptér cookies