• FLUGTEN TIL NICE DR2 | 28-11-22 | kl. 20.00

  • DRIVE MY CAR Oscarvinder på filmstriben og dvd

  • UDVANDRERNE nu på dvd og blu-ray

  • TEMA - JULEFILM fx BLACK NATIVITY på VOD

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx JINGLE JANGLE: ET MAGISK JULEEVENTYR på Netflix

Nyheder

Kendt roman filmatiseret

Filmversion af romanen "Hytten" havde premiere i amerikanske biografer den 3. marts. Trods kritiske anmel-delser har filmen indtjent 32 mio. dollars.

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 20.03.2017
KENDT ROMAN FILMATISERET

Af Johan Schmidt Larsen

Romanen Hytten (The Shack) er nu filmatiseret og havde premiere i amerikanske biografer den 3. marts. Romanen, der i Danmark er udgivet af forlaget Boedal, fik både ved udgivelsen i USA og i andre dele af verden en del kritiske bemærkninger af kristne anmeldere bl.a. på grund af dens uortodokse og kontroversielle skildring af Treenigheden. Trods kritikken er bogen solgt i mere end 18 mio. eksemplarer.

Brutalt myrdet
Historien handler om Mack, hvis yngste datter bliver bortført under en familieferie. Politiet finder tegn på, at datteren er blevet brutalt myrdet i en forladt hytte i vildmarken. Nogle år senere modtager Mack et mystisk brev - angiveligt fra Gud, der inviterer ham op til hytten, hvor mordet skete.

Filmversionen får en temmelig hård medfart af mange ledende amerikanske filmanmeldere. Det har dog ikke forhindret, at primært kirkefolk strømmer i biografen. I filmens første uge lå den nummer tre på filmlisterne efter Logan og "Get Out" og har indtil nu indtjent 32 mio. dollars.

Hovedrollen som Mack spilles af Sam Worthington (Hacksaw Ridge og Everest), mens rollen som "Gud" er tildelt Octavia Spencer, der særlig er kendt for sine roller i Hidden Figures og Niceville.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer