2023 replica rolex online sale.

  • Over 500 af filmogtro.dk's anmeldte film kan ses på FILMSTRIBEN.DK fx SMUKKE SIND

  • RAIN MAN på dvd og blu.-ray

  • Oscarvinder fra 1980'erne ORDINARY PEOPLE på dvd

  • ROM i biografen

  • EN VERDEN UDENFOR nu på HBO udover filmstriben.dk, Viaplay, dvd og blu-ray

  • Oscarvinder i 1970-erne: GØGEREDEN på dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Adventure

Junglebogen

The Jungle Book

Fremragende film med en stærk og medrivende historie for familier med større børn.

AdventureAnimationDramaFamiliefilmTEMA Familiefilm A/7 år
Produktionsår: 2016
Varighed: 101 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 7 år
Instruktør: Jon Favreau,
Medvirkende: Stemmer: Bill MurrayBen KingsleyScarlett Johansson,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Carsten Riis Jensen - 14.04.2016FILM DER BEGEJSTRER
Det rent og skær nødvendige – det elementært nødvendige … Sådan synger bjørnen Baloo i Disneys tegnefilmsudgave fra 1967 af Rudyard Kiplings bog.

I den nye udgave fra 2016 er sangen sandelig også med! Og hvor er det herligt, for hvor den første tredjedel af filmen er ganske dyster, så lysner det op, da Mowgli møder bjørnen Baloo, og de på et tidspunkt plasker rundt i vandet og synger sammen i en herlig scene.

Lad mig sige allerede nu: Denne film fortjener et stort publikum! Den er ikke for små børn. Der er ingen dansk tale, og der er mange voldsomme scener mellem dyrene, med slåskampe, ild, osv. Men tag de lidt større børn med ind og se den, for her har vi at gøre med en noget nær perfekt, moderne genindspilning af tegnefilmsklassikeren fra 1967.

Lad mig nævne, hvad der begejstrer ved denne film:

Animationen
Hvad der er muligt med computeranimation i dag, får vi bevist i denne film. Det er ganske enkelt fremragende. Og den unge skuespiller, Neel Sethi, gør det fantastisk godt i, hvad der må være noget af en opgave – at spille overfor ikke-eksisterende karakterer, som først senere puttes ind i filmen.

Historien
For os, som kender bogen, såvel som tegnefilmsudgaven, er det her et glædeligt gensyn. Det er en stærk og medrivende historie for alle aldre, og der er budskaber om venskab, om værdi trods forskellighed, om overlevelse.

Stemmerne
I modsætning til så mange andre Disney-film, er der denne gang ingen danske stemmer. Til gengæld er de engelske særdeles velvalgte. Voksne vil især kunne glæde sig over at høre skuespilleren Bill Murray lægge stemme til bjørnen Baloo. Murray har den der tørre, dovne og næsten sarkastiske stemme, og den er i høj grad velvalgt til Baloo.

Og bliver du hængende til rulleteksterne er forbi, så læg mærke til slutteksten: "Filmed in Downtown Los Angeles". Ja, ikke én eneste scene er filmet i en rigtig jungle eller skov. Alt er filmet i et studie i Los Angeles.

Læs også refleksionen: Tør jeg tro på julen.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 6.0 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer