• FULD AF KÆRLIGHED i biografen

  • STELLA. ET LIV i biografen

  • FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DRIVE-AWAY DOLLS nu på dvd og blu-ray

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

  • RESPECT - om Aretha Franklin DR2 | 24-05-24 | kl. 19.40

  • KINGDOM OF THE PLANET OF THE APES i biografen

Alle anmeldelser - Animation

Ice Age - En mammutlig jul

Ice Age - A Mammoth Christmas

En kort julefilm fra det forrygende istids-team. Nu med julemanden og et flyvende rensdyr ved navn Amor som gæstestjerner.

AnimationFamiliefilmTEMA Familiefilm jul
Produktionsår: 2011
Varighed: 22 min.
Censur: Tilladt for alle
Instruktør: Karen Disher,
Medvirkende: Danske stemmer:Jens AndersenThomas MørkSigne Staugaard,
Stikord:
 Jul,


Anmeldelse:

Af: Sprint Aagaard Korsholm - 15.12.2016JULEN SKAL REDDES

Uartig-listen
Mammutægteparret Manfred og Manny bor i istidslandskabet og er ved at lave juleforberedelser. Dovendyret Sid ødelægger (ved et af hans typiske "uheld") Mannys juletradition med en julesten. Manfred fortæller ham vredt, at nu er Sid på julemandens liste over uartige skabninger, der ikke får nogen gaver. Sid prøver at foreslå, at man pynter et træ i stedet for at have en julesten, men de to voksne mammutter synes ikke, det er nogen god løsning. Sid og hans venner Crash, Eddie og Fresken tager afsted mod Nordpolen for at overtale julemanden til at slette Sid af listen.

Manny og Manfred opdager, at deres elskede datter, Fersken, er væk og tager afsted for at finde hende igen. Igennem mange mærkelige og festlige begivenheder når de alle frem til julemanden. Det er selvfølgelig undervejs lykkedes Sid og co. at ødelægge alt for julemanden i et gigantisk sneskred. Der bliver ingen gaver til nogen børn nu. Julemanden fortæller, at uartig-listen godt nok aldrig har eksisteret – men nu opfinder han den: og Sid og alle hans venner kommer på den!

Julen reddes
Men vores istids-team klarer naturligvis det hele! De bruger princippet om, at ingen kan klare det alene – men ved at alle står sammen og beder om hjælp hos hinanden, kan det alligevel lykkes. Det at tro på julemanden og på julens magi hjælper vist nok også.

Så julen reddes! Alle slettes fra den triste liste. Undervejs har teamet opfundet: juletræet; de flyvende rensdyr Amor foran julemandens kane og de mange nisser (med huer), der hjælper julemanden med at lave gaver. Ikke så ringe endda.

Den korte spilletid gør, at vi ikke oplever de mere tænksomme passager, der ellers har forskønnet Ice Age-filmene. Men ellers har vi alt det, vi plejer at have af festlige og finurlige bevægelser og bemærkninger med fuld fart på – nu ledsaget af julemusik. Og det stakkels fortidsegern er på sin evige jagt efter agernet – mon det finder ro i den søde juletid? Find selv ud af det og få et billigt grin.

Kan ses på blockbuster.dk.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 2.5 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer