2023 replica rolex online sale.

  • Oscarvinder i 1960'erne: LAWRENCE OF ARABIA på dvd, blu-ray samt Netflix

  • RAIN MAN på dvd og blu.-ray

  • FRIT FALD i biografen

  • MAESTRO Oscarnomineret Netflix-film

  • Oscarvinder i 1970-erne: GØGEREDEN på dvd og blu-ray

  • INTERSTELLAR nu på HBO udover dvd, blu-ray og Viaplay

Alle anmeldelser - Adventure

Hr. Peabody og Sherman

Mr. Peabody & Sherman

Den meget intelligente hund Peabody adopterer drengen Sherman. Det er der kommet en hyggelig og underholdende familiefilm ud af. En film der gerne vil fortælle verdenshistorie.

AdventureAnimationScience fictionFamiliefilmTEMA Familiefilm A/7 år
Produktionsår: 2014
Varighed: 92 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 7 år
Instruktør: Rob Minkoff,
Medvirkende: Danske stemmer:Lasse RimmerOscar DietzSøs Egelind,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Carsten Riis Jensen - 07.03.2014Hvis du kender den britiske tv-serie Doctor Who, så vil du vide, hvad jeg mener, når jeg siger, at historien om hr. Peabody og Sherman er en slags "Doctor Who" for mindre børn.

Det handler her ikke om et tidsrejsende rumvæsen, men – næsten lige så godt – en tidsrejsende, meget intelligent hund, ved navn Peabody.

Hunden adopterer et menneskebarn, drengen Sherman, og sammen er de på eventyr i forskellige tidsperioder af verdenshistorien, og møder George Washington, Farao, Leonardo da Vinci, osv.

Selvfølgelig går det galt med tidsrejserne – ligesom det tit gør i "Doctor Who" – da drengen Sherman får en pige fra sin klasse med ombord, og hun er lige ved at blive gift med Faraos søn.

Der er masser af eventyr, masser af historiske figurer, i "Hr. Peabody og Sherman". Den nysgerrige dreng, Sherman, minder rigtig meget om Louis fra Disneys "Min skøre familie Robinson", men forskellen er, at i mine tanker er "Min skøre familie Robinson" en klassiker. Det prøver "Hr. Peabody og Sherman" også at blive, men om det lykkes, må tiden vise.

Filmen er undervisende og vil gerne fortælle verdenshistorie i børnehøjde, men jeg tror desværre, det går hen over hovedet på børnene. De ser handlingen, oplever krisetidspunkterne i filmen og underholdes af dem, men om de personer, der dukker op i filmen, er krigshelte fra Troja eller USA's første præsident, er lidt ligegyldigt.

Men filmen er hyggelig underholdning, så tag børnene med ind til en god 1½ time.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.5 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer