• LÆRERVÆRELSET nu på filmstriben.dk udover dvd

  • DESPERATION ROAD nu på dvd og blu-ray

  • STOCKHOLM BLOOTBATH nu på dvd og blu-ray

  • THE ROSA PARKS STORY nu på dvd og filmstriben.dk

  • GRAN TURISMO nu på Viaplay udover dvd og blu-ray

  • INGEN KENDER DAGEN nu på filmstriben.dk udover dvd og blu-ray

  • HVOR FLODKREBSENE SYNGER nu på Netflix udover dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Adventure

Horton og Støvfolket Hvem!

Horton Hears a Who!

Horton og Støvfolket Hvem! er filosofi i børnehøjde, men de voksne kan have lige så meget glæde af at se med. En herlig film.

AdventureAnimationFamiliefilmTEMA Familiefilm A/7 årTop 10 2008
Produktionsår: 2008
Varighed: 88 min.
Censur: Tilladt for alle
Instruktør: Jimmy HaywardSteve Martino,
Medvirkende: Danske stemmer:Søs EgelindJens Jacob TychsenTroels Lyby,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Nicolaj Wibe - 28.09.2010Familiefilm skal ses sammen med børn. Børnenes reaktioner og kommentarer er en del af filmoplevelsen for den voksne. Denne film er særdeles sjov at se sammen med børn, for det er en film, der siger dem en hel masse og voksne en hel masse andet. Den er tæt på at være genialt lavet. En film, der nemt kunne være havnet mellem to stole, men som alligevel sætter sig flot på dem begge.

Elefanten Horton hører lyde fra et lille støvfnug, som en dag tilfældigt svæver forbi hans store øre. Han kommer i kontakt med beboerne på støvfnugget, og det viser sig, at de er indbyggere i miniputlandsbyen Hvemby. I samtalen med Hvembys borgmester, finder Horton ud af, at der er problemer, og han sætter sig for at hjælpe. Lettere sagt end gjort, for hvordan hjælpe beboerne på et støvfnug, når ikke engang ens nære venner vil tro på, at der overhovedet er liv på det lille støvfnug? Der udspiller sig et fantastisk drama, hvor det i al sin skønhed træder så flot frem, for når der er nogen, der har problemer, så må vi hjælpe alt det, vi kan.

Der er nogle computeranimerede film, der tror, at det er nok at være teknisk godt lavet. Men det hår bliver hurtigt slidt af. Der skal også være en god historie. Filmen her er ikke teknisk multiavanceret, men den har en historie, som trækker den op på et plan, hvor mange af de tekniske begavede film slet ikke kan være med. Længe leve den gode historie – her fortalt for hele familien.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 6. 2 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer