• TEMA familiefilm fra 11 år fx den kristne FAMILY CAMP

  • INDERST INDE 2 i biografen

  • ORDINARY ANGELS på VOD, fx Blockbuster.dk

  • FILM MED STIKORDET FODBOLD fx SOMMEREN '92

  • FULD AF KÆRLIGHED i biografen - den 4. mest sete danske film i 2024

Alle anmeldelser - Drama

Home Run

Kristen film om basketballstjernes alkoholmisbrug og svære familieforhold og om vejen til frihed ved tro på Jesus.

DramaTEMA Kristne filmTEMA Sportsfilm
Produktionsår: 2013
Varighed: 109 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 11 år
Instruktør: David Boyd,
Medvirkende: Scott ElrodDorian BrownVivica A. Fox,
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Carsten Riis Jensen - 28.02.2014Den danske oversætter, som har lavet underteksterne, må have haft en travl dag, for der er rigtig mange fejl i underteksterne. Heldigvis gør det ikke noget ved helhedsindtrykket af filmen "Home Run", som er en stille og rolig fortælling om en professionel basketballstjernes alkoholisme, nederlag og vejen til et nyt liv igennem en landsbykirkes 12-trins Anonyme Alkoholikere-lignende program.

Filmen "Home Run" er produceret af det kristne filmselskab Provident, som også står bag Courageous, Facing the Giants og Fireproof.

I "Home Run" er der skruet ned for den meget direkte kristne forkyndelse, så man ikke føler, at man er tilskuer til en halvanden times videooptaget prædiken, og der går mere end 20 minutter af filmen, før der er en, der omvender sig.

"Home Run" tager sig tid til at fortælle en stille historie, om familieforhold og alkoholisme. Om svigt, om mistillid, tillid og tro.

Der er ikke noget farligt ved filmen, heller ikke selv om den handler om alkoholmisbrug. Det er holdt på et niveau, så filmen kan ses af større børn, og man er ikke i tvivl om, at hovedpersonen egentlig er en god mand, som "bare" har et problem, han skal igennem – og som han kun kommer igennem ved tillid til Jesus.

"Home Run" er ikke en stor film. Den er flot filmet og har, som nævnt, en stille og rolig historie, som ikke føles anmassende. Den primære forkyndelse kommer til sidst i filmen, da hovedpersonen – Cory – første gang træder frem for gruppen af misbrugere.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 3.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer