2023 replica rolex online sale.

  • WORLD ON FIRE SÆSON 2 serie på DRTV

  • GOLDA - om Yom Kippur-krigen nu på dvd og blu-ray

  • HILLESONG: A MEGACHURCH EXPOSED HBO-serie

  • TEMA JULEFILM fx JEG KOMMER HJEM IGEN TIL JUL

  • FEM FAVORITJULEFILM valgt af Christian Thomsen bl.a. JULEMANDENS GAVE

  • INDIANA JONES AND THE DEAL OF DESTINY nu på dvd og blu-ray

  • TEMA familiejulefilm fx MUPPETS JULEVENTYR

  • AMISTAD - om slaveoprør nu på Blockbuster.dk udover dvd og blu-ray

Nyheder

Filmatisering af kendt roman

Francine Rivers' kendte roman ”Redeeming Love”, der siden udgivelsen har toppet bestsellerlisterne i USA, er blevet filmatiseret og får premiere i amerikanske biografer den 21. januar 2022.

Nyheder
Produktionsår:
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 19.11.2021
Redeeming Love
er en medrivende roman, som henter sin inspiration fra Hoseas' Bog i Bibelen. Det er en kærlighedshistorie med flere dimensioner. Romanen har toppet bestsellerlisterne i USA siden udgivelsen, og er også udkommet på dansk under titlen Den kærlighed som sætter fri.

Francine Rivers' roman udspiller sig i guldfebertiden i Det Vilde Vesten i 1850'ernes USA. Michael forelsker sig i den prostituerede Angel. Hvad han ikke ved, er, at hendes iskolde ydre har rødder i hendes smadrede indre. Han får derfor brug for mere end almindelig kærlighed for at kunne elske hende.

Tilgivelsens radikale virkning
Bogen er desuden en beskrivelse af forholdet mellem mennesket og Gud. Gennem romanens hovedpersoner får vi et indblik i Guds smerte, når vi mennesker svigter Ham og Hans fuldendte kærlighed til os. Desuden skildrer romanen tilgivelsens radikale virkning for menneskers liv.

Se den officielle trailer her.

Det er næppe sandsynligt, at filmen får dansk biografpremiere, men vi har begrundet håb om, at filmen udkommer på dansk på VOD og måske DVD. Følg med her på siden. Vi skriver, så snart vi har nyt at melde.Brugerkarakter:


Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer