• FLUGTEN TIL NICE DR2 | 28-11-22 | kl. 20.00

  • DRIVE MY CAR Oscarvinder på filmstriben og dvd

  • UDVANDRERNE nu på dvd og blu-ray

  • TEMA - JULEFILM fx BLACK NATIVITY på VOD

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx JINGLE JANGLE: ET MAGISK JULEEVENTYR på Netflix

Nyheder

Dokumentarfilm om kirkekor

Den 7. maj får Anne Holst Moulvad premiere med sin dokumentarfilm "En stemme for livet" om Herning Kirkes Drengekor.

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 03.04.2009Dokumentarfilm får i stigende grad premiere i biograferne. Filmen om Blekingegadebanden trækker i øjeblikket mange ind i biografes mørke. Men nu følger en anden film i samme genre, men fra et helt andet univers.

Anne Holst Moulvad har sammen med sit filmhold fulgt Herning Kirkes Drengekor i et par år. Koret er Danmarks største leverandør af sangtalenter til konservatorier og Opera Akademiet. Dirigent Mads Bille finder sine drenge i 3. klasse, og de bliver ofte i koret i over 10 år. Der kommer ingen, eller meget få drenge fra hjem med klaver og PH-lamper.

Dirigenten Mads Bille insisterer på, at talent er til stede overalt. Det handler om at skabe forudsætninger for, at talentet kan folde sig ud. Det handler ikke om arv, men om miljø. Lige
meget om en dreng har en psykisk diagnose, er klassens ballademager eller er fra et hjem uden musik, så er det afgørende, at de har en stemme, som kan udvikles.

Instruktør Anne Holst Moulvad har arbejdet med filmen siden 2006 og det er der kommet en spændende og anderledes film ud af.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer