• FURIOSA: A MAD MAX SAGA i biografen

  • GRUNDTVIG Serie på DRTV

  • BLACKBERRY nu på Viaplay udover filmstriben.dk og dvd

  • FULD AF KÆRLIGHED i biografen

  • STELLA. ET LIV i biografen

  • FLERE RINGENES HERRE-FILM PÅ VEJ

  • DUNE: DEL 2 nu på dvd og blu-ray

Alle anmeldelser - Adventure

Den bestøvlede kat

Puss in Boots

Hyggeligt og fornøjeligt gensyn med katten fra Shrek-filmene. Fin film som også kan ses af små børn.

AdventureAnimationKomedieFamiliefilmTEMA Familiefilm A/7 år
Produktionsår: 2011
Varighed: 90 min.
Omfattet af CVLI-licens
Censur: 7 år
Instruktør: Chris Miller,
Medvirkende: Danske stemmer:Kristian BolandChristiane Schaumburg-MüllerSøren Ulrichs,
Stikord:
 Ære,


Anmeldelse:

Af: Carsten Riis Jensen - 07.02.2012Historien om den bestøvlede kat stammer fra Grimms folkeeventyr. For nogle år siden var eventyrfiguren med i de berømte film om Shrek, den grønne trold. Nu har katten fået sin egen film som en slags spin-off på Shrek-filmene.

Der er, kort sagt, tale om en sjov og fornøjelig familiefilm. Fin til familier med små børn. Historien handler om den bestøvlede kat og hans kammeratskab med ægget Klumpe Dumpe. Vi hører om, hvordan de som små bliver venner, og hvordan de skilles som fjender, efter at Klumpe Dumpe narrer katten med til et bankkup i landsbyen. Mange år senere mødes de igen og fortsætter deres fælles forsøg på at få den berømte bønnestage til at vokse op i himlen og finde gåsen, der lægger guldæg.

Filmen er formet og designet ligesom "Shrek-filmene". Det er samme univers og samme måde at tegne og animere personerne. Det er hyggeligt, sjovt og genkendeligt for dem, der har set Shrek. Og ligesom i Shrek-serien tages en række folkeeventyr og eventyrfigurer og rystes sammen, inden de puttes ind i en ny, fælles sammenhæng.

Den bestøvlede kat præsenteres som en karakter med meget positive træk. En kat med dametække, ja, men også en heltemodig kat, som holder, hvad han lover, og ikke svigter. Dejligt positivt at sidde og se med børnene. Samtidig med de positive sider ser vi naturligvis også katten med mere humoristiske sider, som når han slubrer mælk i sig, jagter lyspletter på vejene og i det hele taget opfører sig som en rigtig kat.

"Den bestøvlede kat" fungerer rigtig fint som børne-/familiefilm. Ikke så appellerende til voksne som Shrek-serien, men stadig en fornøjelig film for børnefamilienBrugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Bedømmelse: 5.0 af 6. 1 stemme(r).
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer