• FLUGTEN TIL NICE DR2 | 28-11-22 | kl. 20.00

  • DRIVE MY CAR Oscarvinder på filmstriben og dvd

  • UDVANDRERNE nu på dvd og blu-ray

  • TEMA - JULEFILM fx BLACK NATIVITY på VOD

  • TEMA - FAMILIEJULEFILM fx JINGLE JANGLE: ET MAGISK JULEEVENTYR på Netflix

Nyheder

Corona giver mange besøg

Coronakrisen lokker tilsyneladende flere besøgende på filmogtro.dk. I april er besøgstallet steget med næsten 100% i forhold til april sidste år.

Nyheder
Produktionsår: 0
Varighed:  min.

Instruktør:
Medvirkende:
Stikord:

Anmeldelse:

Af: Johan Schmidt Larsen - 04.05.2020Coronakrisen har ramt danske virksomheder og velgørende organisationer meget hårdt. Men ikke alt kirkeligt arbejde har måttet lukke ned. For filmogtro.dk er det gået lige modsat. Coronakrisen lokker tilsyneladende endnu flere besøgende til hjemmesiden.

Trods meget flotte besøgstal i 2019, stiger besøgstallene fortsat ekstremt i 2020. Bare i april har vi set en stigning på næsten 100% i forhold til april sidste år med i alt 48.940 sidevisninger. Påskelørdag var der 2899 visninger, mens anmeldelsen af Netflix-serien Unorthodox, om en 19-årig jødisk pige, der flygter fra et ortodokst samfund i New York, er blevet læst af rigtig mange besøgende.

Pt. kan vi selvfølgelig ikke anmelde biograffilm, da biograferne som bekendt er lukkede. Men vi kan se, at mange besøgende er interesserede i anmeldelser af tv-aktuelle film. Vi vælger også nu at anmelde flere film og filmserier fra diverse streamingtjenester, men ligeså filmtitler udkommet på dvd/blu-ray. Derudover Video on Demand-film, som kan ses fra hjemmesider, hvor man ikke behøver at være abonnent, eller som kan ses på bibliotekets filmstriben.dk.Brugerkarakter:

Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

Ingen kommentarer
Tilføj kommentar

* - påkrævet felt

*

*
*
Annoncer